Δαμάσι: Μεγάλη δωρεά στους σεισμοπαθείς από τον Ολυμπιακό και τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη

Στην δωρεά 20 οικίσκων στο Δαμάσι Ελασσόνας, που ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον πρόσφατο σεισμό, προχώρησε ο Ολυμπιακός και ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης.

Οι πρώτοι τέσσερις οικίσκοι αναχώρησαν το πρωί του Σάββατο 13/3/21 από το Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με προορισμό το χτυπημένο από τους σεισμούς Δαμάσι στην Ελασσόνα, σε μια προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανακουφίσει αρκετές οικογένειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με τους οικίσκους θα μεταφερθεί και όλος ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός και οι οικοσκευές που απαιτούνται.

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Οι υπόλοιποι 16 οικίσκοι από την προσφορά του Ολυμπιακού και του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να έχουν τοποθετηθεί στο Δαμάσι έως τις 19 Μαρτίου.

Δαμάσι: Μεγάλη δωρεά στους σεισμοπαθείς από τον Ολυμπιακό

Το Σάββατο 13/3, αναχώρησαν από το «Γ. Καραϊσκάκης» οι πρώτοι τέσσερις οικίσκοι που έφτασαν και τοποθετήθηκαν στο Δαμάσι Ελασσόνας. Με αρχηγό αποστολής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του «Γ. Καραϊσκάκης» κ. Βασίλη Βασιλειάδη, το «ερυθρόλευκο» κονβόι αλληλεγγύης παρέδωσε στον Μητροπολίτη Ελασσόνας Χαρίτωνα με τους υπόλοιπους 16 οικίσκους να τοποθετούνται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Δαμάσι: Μεγάλη δωρεά στους σεισμοπαθείς από τον Ολυμπιακό

«Είναι ιδιαίτερη ήμερα σήμερα, με πολύ μεγάλη συγκίνηση υποδεχόμαστε τους πρώτους οικίσκους τους οποίους -κατόπιν του ταπεινού μας αιτήματος ανταποκρίθηκε θετικά ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης- και διέθεσε εδώ στους σεισμοπαθείς κατοίκους του Δαμασίου. Του είμαστε ευγνώμονες και τον ευχαριστούμε για τη μεγάλη αυτή δωρεά» ανέφερε ο μητροπολίτης Ελασσόνας Χαρίτωνας.

Δαμάσι: Μεγάλη δωρεά στους σεισμοπαθείς από τον Ολυμπιακό

Έμπρακτη συμπαράσταση
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό για την έμπρακτη συμπαράσταση στους ανθρώπους του Δαμασίου αλλά και της Θεσσαλίας που χτυπήθηκαν από το σεισμό» πρόσθεσε ο κ. Αγοραστός.

Oι 4 πρώτοι οικίσκοι έχουν ήδη τοποθετηθεί και είναι πλήρως εξοπλισμένοι.

Δαμάσι: Μεγάλη δωρεά στους σεισμοπαθείς από τον Ολυμπιακό

Οι προετοιμασίες ήταν πυρετώδεις από το πρωί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» από όπου ξεκίνησε η αποστολή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να φροντίζουν την κάθε λεπτομέρεια πριν την αναχώρηση τους για τo Δαμάσι.

Πλήρως εξοπλισμένοι οικίσκοι και δώρα για τους κατοίκους

Για τον κάθε οικίσκο ξεχωριστά μεταφέρθηκαν επιπλέον κρεβάτια, καρέκλες, τηλεοράσεις, κλιματιστικά, σόμπες και κλινοσκεπάσματα, ενώ στους κατοίκους χαρίστηκαν μπάλες, ρούχα και παπούτσια του Ολυμπιακού.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα