Ιταλία: Τραγική κατάρρευση νεκροταφείου, εκατοντάδες φέρετρα στη θάλασσα – OTA VOICE

Τραγική καταστροφή στην Ιταλία, σε ακτή κοντά στη Γένοβα με την κατάρρευση τμήματος νεκροταφείου που είχε ως αποτέλεσμα εκατοντάδες φέρετρα να βρεθούν στη θάλασσα.

Το συμβάν σημειώθηκε στο νεκροταφείο της πόλης Καμόλι, το οποίο χτίστηκε πριν από 100 χρόνια περίπου σε μία βραχώδη παράκτια πλαγιά. Ο δήμαρχος της πόλης συγκλονισμένος από την απρόσμενη εξέλιξη,  ανέφερε ότι πρόκειται για «αφάνταστη καταστροφή». Αναστατωμένοι οι συγγενείς, αναζητούν τις χαμένες σωρούς των αγαπημένων τους προσώπων.

Σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή της πολιτικής προστασίας Giacomo Giampedrone, υπολογίζεται ότι περίπου 200 φέρετρα έπεσαν στη θάλασσα, εκ των οποίων μόλις 10 ανασύρθηκαν.

Η τοπική Αρχή κάλεσε το γραφείο Πολιτικής Προστασίας στη Λιγυρία για να αξιολογήσει την κατάσταση. Μία ομάδα γεωλόγων του τμήματος χρησιμοποιεί drone για να καταγράψει τις ζημιές και να προσδιορίσει εάν υπάρχει κίνδυνος να σημειωθεί και άλλη κατολίσθηση.

Στο βίντεο αποτυπώνεται η στιγμή της κατάρρευσης του τμήματος του νεκροταφείου που συμπαρέσυρε εκατοντάδες φέρετρα στη θάλασσα. Το θέαμα μακάβριο.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα