ΛΗΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ 2020 – 2021

Ολοκληρώθηκε για τέταρτη χρονιά το Πρόγραμμα ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΟΝΕΩΝ «Από το Α έως το Ω:  Μία Ακαδημία για Γονείς», έπειτα από την επιτυχημένη λειτουργία των προηγούμενων χρόνων, με πολύ μεγάλη συμμετοχή γονέων και εξαιρετική ποιοτική αξιολόγηση.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Δήμο Νέας Σμύρνης, σε συνεργασία με την «Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Ν. Σμύρνης», στο πλαίσιο της εφαρμογής προγραμμάτων «Δια Βίου Μάθησης Ενηλίκων» και με την συνδρομή πολλών φορέων όπως, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, την «Ελληνική Εταιρία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)», την «Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ) Β΄ Παιδιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού»,  το δίκτυο ΟΚΑΝΑ, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα SELMA, κ. ά.

Λόγω της πανδημίας Covid-19, τo Πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, από τους παραπάνω φορείς, που διοργάνωσαν μια Κεντρική, Διαδικτυακή Ακαδημία Γονέων στην οποία είχαν κληθεί να συμμετάσχουν οι υπάρχουσες Ακαδημίες Γονέων.

Ευχαριστούμε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς που παρακολούθησαν τα διαδικτυακά φετινά Σεμινάρια της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΟΝΕΩΝ του Δήμου Νέας Σμύρνης και τους ενημερώνουμε ότι έχουν εκδοθεί οι ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ, τις οποίες μπορούν να παραλαμβάνουν οι δικαιούχοι ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, από το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος, υπεύθυνος κ. ΠΡΩΪΑΣ Στέφανος (τηλ: 2132025840).

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα