Οι Δημότες του Ασπρόπυργου Πάτησαν ON στον Εθελοντισμό και Έδωσαν Αίμα | Δήμος Ασπροπύργου

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ασπροπύργου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ» και συγκεκριμένα με τη Διεύθυνση Αιμοδοσίας, διοργάνωσαν την Τρίτη, 11 Μαΐου 2021, την 3η «στοχευμένη» Εθελοντική Αιμοδοσία, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου.  

Η συμμετοχή των εθελοντών αιμοδοτών, για μια ακόμα φορά ήταν μεγάλη, αφού εξασφαλίστηκε μια ικανοποιητική ποσότητα αίματος, που θα παραχωρηθεί στην τράπεζα αίματος του Θριάσιου Νοσοκομείου για την κάλυψη των αναγκών του.

 Η διεξαγωγή της αιμοδοσίας κύλισε ομαλά, τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων με τη φροντίδα τόσο της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφίας Μαυρίδη και του προσωπικού της Κοινωνικής Προστασίας όσο και  του έμπειρου και  εξειδικευμένου υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου.   

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ευχαριστεί θερμά για την άψογη και συνεχή συνεργασία τη Διευθύντρια Αιμοδοσίας κ. Μαρία Μπάκα και το προσωπικό και πάνω από όλα τους εθελοντές αιμοδότες, δημότες του Ασπρόπυργου που αποδεικνύουν καθημερινά την ευαισθησία τους  σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Τόνισε δε, ότι ο Δήμος Ασπροπύργου θα συνεχίσει να συνδράμει με οποιοδήποτε εφικτό τρόπο το Θριάσιο Νοσοκομείο και ειδικότερα αυτή την περίοδο που σηκώνει στις πλάτες του, αυτό το τόσο μεγάλο φορτίο της Πανδημίας του COVID-19.  



Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα