Πατέρας αγόρασε κινητό παγωτατζίδικο για τα παιδιά του με Σύνδρομο Down

O Joe Wegener αγόρασε ένα κινητό παγωτατζίδικο που το ονόμασε «Special Neat Treats» για να έχουν τα παιδιά του δουλειά.

Ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς που έχουν οι γονείς των παιδιών με Σύνδρομο Down είναι το τι θα κάνουν και το πως θα τα φέρνουν πέρα, όταν εκείνοι φύγουν από την ζωή.

Ένας πατέρας όμως στο Οχάιο αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, κάνοντας μία επένδυση που μπορεί να βοηθήσει την 21χρονη κόρη και τον 18χρονο γιο του.Αγόρασε λοιπόν ένα κινητό παγωτατζίδικο και έβαλε την Mary Kate και τον Josh να δουλεύουν εκεί, προκειμένου να κατανοήσουν κάποια αναγκαία πράγματα της ζωής, όπως είναι τα οικονομικά, η επικοινωνία και την κοινωνικοποίηση.

Η μητέρα της οικογένειας, Freida επέλεξε για όνομα το «Special Neat Treats», το οποίο πηγάζει από το special needs (ειδικές ανάγκες).

Μέχρι στιγμής το βανάκι αυτό, στο μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκεται στους δρόμους, έχει πουλήσει πάνω από 5.000 παγωτά.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!
Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα