ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Άκρως εποικοδομητική ήταν η διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα στον Δήμο Νέα Σμύρνης και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Δήμου ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας & Δημοτικής Περιουσίας κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, από την πλευρά του ΕΕΑ ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο ‘Α Αντιπρόεδρος κ. Νίκος Γρεντζέλος, ο Γ’ Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Μάνδρος, ο κ. Αθανάσιος Λιάγκας, μέλος του ΔΣ, και ο σύμβουλος διοίκησης κ. Γιώργος Χιονίδης. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης κ. Πάρις Παπαβασιλείου.
Στη συνάντηση εκτός των άλλων συζητήθηκαν:
1. Η δωρεάν δημιουργία e-shop και site για τους επαγγελματίες του Δήμου Νέας Σμύρνης που είναι μέλη του ΕΕΑ.
2. Η δωρεάν παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από φοροτεχνικούς, εργατολόγους, νομικούς του ΕΕΑ προς κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση της πόλης μας.
3. Η δωρεάν κατάρτιση δεξιοτήτων για τους επαγγελματίες του Δήμου μας μέσω του προγράμματος “Προώθηση της Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και της Προσαρμοστικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού στους Τομείς της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης”
4. Η συνεργασία και η παροχή μελέτης για τη δημιουργία Τοπικού Αναπτυξιακού Σχεδίου (City branding).
5. Ενημερωτικές εκδηλώσεις για επίκαιρα θέματα.
6. Δωρεάν τηλε-εκπαιδεύσεις από κορυφαίους εισηγητές ανά κλάδο για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου μας.
7. Συμμετοχή από κοινού σε προγράμματα όπως το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου που ήδη τρέχει.
Οι εκπρόσωποι του Δήμου Νέας Σμύρνης ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Χατζηθεοδοσίου για την διάθεση υποστήριξης και ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας. Ο προγραμματισμός και η οργάνωση των σχετικών δράσεων αποτελεί το επόμενο βήμα σε αυτή τη συνεργασία.

Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα