Φωτιά στη Γορτυνία: Πυροσβέστες σώζουν γατάκι από την πυρκαγιά

Μια πρωτοφανή καταστροφή βιώνουν Εύβοια και Πελοπόννησος με εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα να έχουν μετατραπεί σε στάχτη.

Οι εικόνες που άφησαν πίσω οι φωτιές είναι αποκαρδιωτικές. Περιουσίες τυλίχθηκαν στις φλόγες ενώ δεκάδες ζώα κάηκαν τρέχοντας να σωθούν. Την Τετάρτη οι φλόγες στην Αρκαδία έφτασαν μέχρι και το Νεοχώρι όπου δόθηκε μεγάλη μάχη με το πύρινο μέτωπο και τις αναζωπυρώσεις.

Ωστόσο, παρά τη δύσκολη δουλειά τους κάποιοι πυροσβέστες δεν ξέχασαν να φροντίσουν και τα ζώα.

Όπως φαίνεται από την τρυφερή φωτογραφία του Νίκου Παλαιολόγου από το πρακτορείο φωτογραφίας SOOC, οι πυροσβέστες βρήκαν ένα γατάκι και κατάφεραν να το σώσουν από τη μανία της φωτιάς.

Το άτυχο ζωάκι φαίνεται ιδιαίτερα φοβισμένο, αφού έχει «καψαλιαστεί», ωστόσο, ο πυροσβέστης όχι απλά το έσωσε αλλά φρόντισε και να το ανακουφίσει πηγαίνοντάς το στο όχημα για να του ρίξει λίγο νερό και να το κάνει να αισθανθεί καλύτερα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα