ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2021 – ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ – ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Η Εικαστική Ανακύκλωση είναι μια Δράση του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης που υλοποιείται για δεύτερη χρονιά στην πόλη μας. Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία προετοιμάζουν Χριστουγεννιάτικα Στολίδια από Ανακυκλώσιμα Υλικά και στολίζουν επιλεγμένες πλατείες μας.
Ηδη ολοκληρώσαμε τη δράση μας στην πλατεία Ειρήνης ενώ σήμερα 17/12 και τη Δευτέρα στις 20/12 συνεχίζουμε στην πλατεία Ζαρίφη και πλατεία Σταδίου αντίστοιχα.
Συμμετέχουν τα 3ο-13ο,7ο,12ο, Δημοτικά σχολεία της πόλης μας και το 1ο,4ο,7ο,8ο,9ο, και 10ο Νηπιαγωγεία μας καθώς και το 1ο,2ο και 3ο ΚΔΑΠ του Δήμου μας.
Αφήνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα γιορτάζοντας τα Χριστούγεννα με εναλλακτικούς στολισμούς των δέντρων των πάρκων μας.
Δράσεις για τα παιδιά μας με γιορτινή διάθεση, τραγούδι, δημιουργική απασχόληση και περιβαλλοντική εκπαίδευση αποτελούν με ολοκληρωμένη παρέμβαση του Δήμου μας για την Α’βάθμια Εκπαίδευση στη Νέα Σμύρνη.
Η ανταμοιβή των παρεμβάσεων του Δήμου, των εκπαιδευτικών και των γονιών είναι τα εκατοντάδες χαρούμενα προσωπάκια που δίνουν ελπίδα για το μέλλον μας. Ας ελπίσουμε η επόμενη χρονιά να μας δώσει την ευκαιρία να αγκαλιάσουμε πάλι τα αγαπημένα μας πρόσωπα ελεύθερα, χωρίς μάσκες και αποστάσεις.


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα