Βόλος: Γυναίκα 101 ετών κατάφερε και νίκησε τον κορωνοϊό

Μια γυναίκα 101 ετών από το Γηροκομείο Καναλίων στον Βόλο κατάφερε και νίκησε τον κορωνοϊό.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ηλικίας 101 ετών είναι από τις πιο παλιές τροφίμους του Γηροκομείου Καναλίων όπως είπε ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης, Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Δημητριάδος.

Η 101χρονη εισήχθη στο Νοσοκομείο Βόλου στις 27 Ιανουαρίου, μαζί με άλλους τρόφιμους του Ιδρύματος, οι οποίοι νόσησαν από κορωνοϊό . Έως τις 8 Μαρτίου, όπου και έλαβε εξιτήριο, νοσηλεύτηκε σε απλή κλινική κορωνοϊού.

Η γυναίκα που έδωσε τη δική της μάχη και βγήκε νικήτρια, πλέον βρίσκεται στο Γηροκομείο Βόλου όπου και αναρρώνει. «Είναι εδώ στο Γηροκομείο και αναρρώνει. Η επιστροφή της από το Νοσοκομείο πλημμύρισε χαρά. Είναι από τις πιο παλιές του Ιδρύματος», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας Δαμασκηνός, δίνοντας το στίγμα του κλίματος που επικράτησε στο Σουρλίγκειο, όταν η 101χρονη γυναίκα, πέρασε ξανά την πόρτα του, μετά την πολυήμερη νοσηλεία της στο Νοσοκομείο Βόλου.

Η 101χρονη από τη Μαγνησία είναι η δεύτερη υπερήλικας στην Ελλάδα που ξεπερνά τον κορωνοϊό. Η πρώτη περίπτωση καταγράφηκε τον περασμένο Νοέμβριο και επρόκειτο για την κ. Αλεξάνδρα 102 ετών, τρόφιμο του Γηροκομείου Ιωαννίνων, η οποία μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Κέρκυρας . Μετά από 20 ημέρες νοσηλείας η 102χρονη επέστρεψε νικήτρια στο Γηροκομείο.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το έργο τέχνης της ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το υπέροχο έργο τέχνης που βλέπετε στη φωτογραφία της εμπειρικής και αυτοδίδακτης ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα