Δήμος Αγίου Δημητρίου: Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με… πρωτοτυπίες! – OTA VOICE

Φέτος, λόγω των συνθηκών της πανδημίας η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αγίου Δημητρίου έγινε με διαφορετικό τρόπο.

Σε όλες τις εργαζόμενες και εργαζόμενους δόθηκε ένα κομμάτι βασιλόπιτας (έχοντας ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα υγιεινής) και πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική κλήρωση στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου στις 29 Ιανουαρίου, προκειμένου να αναδειχθούν οι 10 τυχερές και οι τυχεροί, που έλαβαν δωροεπιταγές των 50 ευρώ από τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Παράλληλα, σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου προσφέρθηκε ένα ιδιαίτερο δώρο: ένα επαναχρησιμοποιούμενο ποτήρι από μπαμπού με το λογότυπο του Δήμου και τυπωμένο το περιβαλλοντικό μήνυμα «Όχι στο πλαστικό μιας χρήσης» στοχεύοντας στην καλλιέργεια της περιβαλλοντικής συνείδησης στην καθημερινή ζωή όλων!

Γιατί η συλλογική δράση για την αλλαγή των καθημερινών μας συνηθειών όπως η μείωση του πλαστικού μιας χρήσης στην καθημερινότητά μας είναι πολύ σημαντική για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας της πόλης, αλλά και του πλανήτη!

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα