ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ “ΙΑΣΙΣ” ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

Απέδωσε καρπούς η συνεργασία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης με την ΑμΚΕ “ΙΑΣΙΣ” για να καλυφθούν ανάγκες ένδυσης και ωφελούμενων των Κοινωνικών Δομών. Η εφαρμογή του προγράμματος Fabric Republic στοχεύει στην ορθή διαχείριση και βέλτιστη αξιοποίηση του πλεονάζοντος ιματισμού, με την τήρηση αυστηρών μέτρων καθαριότητας, απολύμανσης, κατάλληλης επεξεργασίας, επιδιόρθωσης και μεταποίησης ειδών προς επαναχρησιμοποίηση.
Για το σκοπό αυτό έγινε ειδική παρουσίαση του προγράμματος στον προαύλιο χώρο του Ιωσηφογλείου Ιδρύματος με τη συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου Νέας Σμύρνης, της “ΙΑΣΙΣ”, του Ιωσηφογλείου Ιδρύματος και της ΑμΚΕ “Ξένιος Ζευς”.
Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης μεταξύ άλλων τόνισε: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τη συνεργασία μας με το πρόγραμμα Fabric Republic της ΙΑΣΙΣ. Με αυτό στοχεύουμε να καλύψουμε ανάγκες για ένδυση στα παιδιά του Ιωσηφογλείου, στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Νέας Σμύρνης και γενικότερα σε ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, όπως του Συσσιτίου, των Αστέγων, στο Βοήθεια στο Σπίτι, αλλά και σε μεμονωμένα Κοινωνικά Περιστατικά”.
ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα