Δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία για τους πυρόπληκτους για όσο χρειαστεί

Να επικοινωνήσουν με το κέντρο του ΕΟΔΥ κάλεσε τους κατοίκους των πυρόπληκτων περιοχών, που δεν μπορούν να επιστρέψουν στην οικία τους, ο υφ. Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως γνωστοποίησε κατά την έκτακτη ενημέρωση, έχουν εξασφαλιστεί δεκάδες δωμάτια προκειμένου να φιλοξενηθούν με έξοδα του κράτους όσοι δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, για όσο διάστημα χρειαστεί.

«Όσοι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών δεν μπορούν να επιστρέψουν στις οικίες τους απόψε μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ 1135 όπου θα τους καθοδηγήσουν για τα ξενοδοχεία που μπορούν να τους φιλοξενήσουν με έξοδα του κράτους για απόψε, και όσο χρειαστεί μέχρι να αποκατασταθεί η πρόσβαση στις οικείες τους», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς.

Όπως μεταφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ξενοδόχοι της Αττικής, μετά από επικοινωνία του υπουργού Τουρισμού μαζί τους, προσφέρουν φιλοξενία σε όσους έχουν πληγεί από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη, είτε κάηκαν τα σπίτια τους είτε δεν έχουν πού να κοιμηθούν. Πληροφορίες μέσω του ΕΟΔΥ στο 1135.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα