ΕΛΤΑ Courier: Δωρεάν αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους σε όλη τη χώρα

δωρεάν αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους σε όλη τη χώρα αναλαμβάνει η ΕΛΤΑ Courier.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραδίδουν τα πακέτα με τα είδη πρώτης ανάγκης σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΕΛΤΑ Courier, αναφέροντας ότι αφορά τους πυρόπληκτους, με αναλυτικά στοιχεία παραληπτών.

Σχετικά με την αποστολή τροφίμων, επιτρέπεται η μεταφορά μόνο συσκευασμένων τροφών μακράς διαρκείας και μόνο σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο 11120

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΕΛΤΑ Courier αναλαμβάνει χωρίς χρέωση την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης και αγαθών που θα συλλεχθούν για τους πυρόπληκτους από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα μας.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να παραδίδουν τα είδη πρώτης ανάγκης σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΕΛΤΑ Courier, αναφέροντας ότι αφορά τους πυρόπληκτους, με αναλυτικά στοιχεία παραληπτών.

Όλοι εμείς στην ΕΛΤΑ Courier θεωρούμε ηθική μας υποχρέωση να στηρίξουμε με το δικό μας τρόπο, όσους πραγματικά μας έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες, με σεβασμό στην αγωνία τους!

Αποστολή μας …. ΕΣΕΙΣ! Σχετικά με την αποστολή τροφίμων, επιτρέπεται η μεταφορά μόνο συσκευασμένων τροφών μακράς διαρκείας μόνο σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα