ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ευχαριστεί την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών και ιδιαίτερα τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα και τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών & Οργάνωσης Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη για την τροπολογία που πέρασαν σχετικά με την παράταση των συμβάσεων των Ωφελούμενων της Κοινωφελούς Εργασίας μέσω ΟΑΕΔ.
Ο Δήμος μας, είχε ζητήσει την παράταση των προαναφερθεισών συμβάσεων εργασίας προκειμένου να καταστεί δυνατή από τις Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου μας η εκκαθάριση των δηλώσεων για τα αδήλωτα τετραγωνικά μέτρων των υπόχρεων σε υποβολή για τον καθορισμό της επιφάνειας ή και της χρήσης ακινήτου περί του υπολογισμού των φόρων, τελών και εισφορών προς τους Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού. Ο συνολικός όγκος των δηλώσεων αυτών ξεπέρασε κατά πολύ σε αριθμό τις αναμενόμενες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η επεξεργασία τους από τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, ειδικά κάτω από τα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας.
Πιο συγκεκριμένα, από το σύνολο των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο Δήμο μας για διορθώσεις τετραγωνικών μέτρων ακινήτων (ξεπέρασαν τις 15.000) έχει διεκπεραιωθεί μέχρι σήμερα το 70% από τους πέντε υπαλλήλους που προσλήφθηκαν στο Δήμο μας, με Σύμβαση ορισμένου χρόνου, για τον σκοπό αυτό.
Είναι βέβαιο ότι με τη στήριξη των συμβασιούχων της Κοινωφελούς Απασχόλησης η διεκπεραίωση των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα καθώς μεταξύ εργαζομένων και Δήμου επικρατεί πνεύμα συνεργασίας και κατανόησης.


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα