Η ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ Υποστηρίζει με τις Φιλανθρωπικές τις Δράσεις τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου | Δήμος Ασπροπύργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, καλωσόρισε την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, στο γραφείο του, κλιμάκιο της ΑΧΕΠΑ HELLAS (AHEPA: American Hellenic Educational and Progressive Association) , προχωρώντας έτσι περαιτέρω την αναβίωση μίας συνεργασίας 100 περίπου ετών,  με μια ιστορική ομογενειακή οργάνωση αφοσιωμένη στο να προάγει ελληνικά θέματα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η συνεισφορά της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ ήταν καθοριστική για την πόλη του Ασπροπύργου, καθώς συγχρηματοδότησε το ρολόι του Ασπροπύργου το 1930, επί κοινοτάρχη Ιωάννη Λιάκου. Μετά από 91 χρόνια, λοιπόν,  η συνεργασία αυτή μεταξύ της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ και του Δήμου Ασπροπύργου, αναβιώνει, με την δεύτερη φιλανθρωπική δράση της οργάνωσης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, αφορούσα μεγάλο τονάζ τροφίμων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, παρόντες ήταν η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών κ. Πηλιχού Γεωργία, ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ασπροπύργου, κ. Μπουραντάς Μελέτιος , ο κ. Τσουνάκης Ανάργυρος Αντιπρόεδρος Φιλανθρωπίας ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ, ο κ.  Βαμβακούσης Γιώργος Πρόεδρος του Τμήματος AHEPA Παλαιού Φαλήρου και ο κ. Βλαχοδιαμάντης Ιωάννης,  Διευθυντής Φιλανθρωπίας του Τμήματος AHEPA Παλαιού Φαλήρου.

Όπως δήλωσε κατά τη λήξη της συνάντησης ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου, «Είναι τιμή μας που, στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικότητας, συνεργαζόμαστε με έναν ελληνοαμερικανικό ιστορικό θεσμό τέτοιου βεληνεκούς. Ευχαριστώ για μία ακόμα φορά τους ΑΧΕΠΑ για την στήριξη τους, και αισθάνομαι πως η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί σε περισσότερο βάθος στο μέλλον.»


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα