«Η γαστρονομία στην Κρήτη, καλές πρακτικές»- Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηρακλείου την Τρίτη 12 Οκτωβρίου | Δελτία Τύπου | Ο Δήμος |

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 08-10-2021          

 

«Η γαστρονομία στην Κρήτη, καλές πρακτικές»-Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηρακλείουτην Τρίτη 12 Οκτωβρίου

 

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηρακλείου με θέμα: «Η γαστρονομία στην Κρήτη, καλές πρακτικές» που αναβλήθηκε λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης την 27η Σεπτεμβρίου. Η Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στην  Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Τη συνεδρίαση συντονίζει η δημοσιογράφος Ελίνα Φαρσάρη.

Η Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας ήταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2021» που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, τη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα

12:00-12:30  Προσέλευση    

12:30-12:45 Χαιρετισμοί      

12:45-13:00 Εισαγωγική ομιλία: Γιώργος Σισαμάκης, Πρόεδρος Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού- Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού

Δήμου Ηρακλείου

13:00-13:15 Χαιρετισμός (Διαδικτυακή παρουσίαση), Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού

 

 

13:15-13:30 «Κρουαζιέρα και Τοπική Γαστρονομία»:

Μηνάς Παπαδάκης, Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.Η.

ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

13:30-13:45 «Η σύνδεση της κρητικής γαστρονομίας και κουλτούρας για τη δημιουργία της Αυθεντικής Εμπειρίας»:

Rami Masount, Genuine Experience.

13:45-14:00 «Πεσκέσι, βιώσιμη τοπική γαστρονομία»:

Παναγιώτης Μαγγανάς, Επιχειρηματίας.

14:00-14:15 «Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας»:

Λένα Ηγουμενάκη, Προέδρος του Συλλόγου Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας.

14:15-14:30 «Αναζητώντας ρίζες  παραδοσιακής γαστρονομίας»:

Νικόλαος  Καψάλης, Μελισσοκόμος – κυνηγός άγριας τρούφας.

 14:30-14:45 «Το Ηράκλειο ως τουριστικός προορισμός: αποτελέσματα μιας πρώτης τουριστικής έρευνας και καταγραφής»:

Τάσος Γεωργιάδης,  ΚΑΠΑ Research Consulting A.E – Διαδικτυακή παρουσίαση.

14:45-15:30 Τοποθετήσεις      

 

 

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ COVID – 19

Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής και σε όσους επιδεικνύουν: (α) πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή  (β) πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Η χρήση μάσκας, για  όλους ανεξαιρέτως, είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους της εκδήλωσης.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsk-fVC3NwkSYEc2vHQauS7gjfhYiEZ79Cufq9Kn1kd5N6Rw/viewform?usp=sf_link


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα