Η Χορωδία Ωδείου Μυθωδία Πάρου στο διεθνές φεστιβάλ «World Peace Choral Festival»

Η Χορωδία Ωδείου Μυθωδία Πάρου, έπειτα από την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση που έλαβε, συμμετέχει με μεγάλη χαρά στο διεθνές-διαδικτυακό φεστιβάλ χορωδιών «World Peace Choral Festival», εκπροσωπώντας την Πάρο και το Ωδείο Μυθωδία.
Η χορωδία θα λάβει μέρος και στο διαγωνιστικό μέρος του Φεστιβάλ, με βίντεο από το τραγούδι “Μυρτιά” του Μ.Θεοδωράκη, που παρουσίασε το καλοκαίρι του 2020 στο Φεστιβάλ Πάρκου, στην συναυλία “ Opera Under The Stars”
Με έδρα τη Βιέννη και με συνεχόμενη παρουσία από το 2010, το συγκεκριμένο φεστιβάλ δε θα μπορούσε να απουσιάσει και φέτος από τα παγκόσμια μουσικά δρώμενα εξαιτίας των εξαιρετικών συνθηκών που επιβάλλει η πανδημία.

Μάλιστα, περισσότερες από 300 χορωδίες από 55 χώρες θα συμμετέχουν διαδικτυακά, τραγουδώντας με όνειρο έναν ελεύθερο κόσμο! Ένα όνειρο που φέτος αποκτά νέο νόημα, αφού οι καιροί έκαναν τον περιορισμό καθημερινότητά μας.

Η Χορωδία του Ωδείο Μυθωδία Πάρου εμφανίζεται 3η

Το διαγωνιστικό μέρος της συναυλίας θα παρουσιαστεί Τρίτη 1 Ιουνίου στις 20.30 και μπορείτε να το παρακολουθήσετε στους παρακάτω συνδέσμους :

Facebook:
https://www.facebook.com/worldpeacechoralfestival

Youtube:

Η Χορωδία του Ωδείο Μυθωδία εμφανίζεται 3η, στο 8.40 λεπτό του βίντεο:

Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα διεξάγονται και online εργαστήρια από ειδικούς διεθνούς φήμης στον χορωδιακό τομέα, τα οποία προσφέρονται δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Ευχή μας, η ελευθερία να γίνει και πάλι δεδομένη και, γιατί όχι, να συναντηθούμε του χρόνου στην έδρα του φεστιβάλ, τη Βιέννη!

Ευχαριστούμε την κα Μαρουλία Κοντού, Διευθύντρια του Ωδείου Μυθωδία στην Πάρο

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα» μετά από κλήρωση!!! Το BESTNEWS, ο Εκδοτικός Οίκος Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ και ο συγγραφέας Βασίλης Κάργας, κάνουν δώρο σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του υπέροχου βιβλίου!


Πηγή
Author: Chrisa Sarantopoulou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα