ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Υπογράφτηκε μεταξύ του Δήμου Νέας Σμύρνης και του ιδιοκτήτη του κτιρίου που βρίσκεται επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 2, ακριβώς στην είσοδο της πόλης μας από την Καλλιθέα και την Λεωφόρο Συγγρού, σύμβαση ενοικίασης τριών ορόφων.
Πρόκειται για έναν χώρο χρήσης γραφείων επιφάνειας 1.380 τ.μ. και 215 τ.μ. βοηθητικών χώρων και θέσεων στάθμευσης με υψηλές προδιαγραφές υγιεινής, ασφάλειας, λειτουργικότητας και ψηφιακών υποδομών, γεγονός που εξασφαλίζει αυξημένες δυνατότητες και μεγαλύτερη ευελιξία για τις υπηρεσίες του Δήμου μας. Σκοπός μας είναι να λειτουργούμε ακόμα πιο ποιοτικά και γρήγορα, πάντα με γνώμονα την ταχύτερη και ορθότερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας.
Η ανεύρεση ενός κτιρίου κατάλληλου να φιλοξενήσει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας είναι εδώ και πολλά χρόνια κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής. Είναι γεγονός πως στο κέντρο της πόλης μας τέτοιο κτίριο δεν υπάρχει ούτε και μεγάλο οικόπεδο στο οποίο θα μπορούσε να ανεγερθεί ένα νέο δημαρχείο. Ως εκ τούτου ο Δήμος μας, που έχει ως κύριο μέλημά του την ασφάλεια του προσωπικού του και την σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών, ακολουθεί την καλύτερη δυνατή λύση, δηλαδή την ενοικίαση ενός μεγάλου κτιρίου στην είσοδο της πόλης μας, δίπλα από το πάρκο Εθνικής Μνημοσύνης.

 

Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα