Μηνύσεις κατά Ευαγγελάτου και MEGA από τη δημοτική αρχή Εορδαίας – OTA VOICE

Η στοχοποιήση που έχει δεχτεί ο δήμος Εορδαίας από την έναρξη της επιδημιολογικής κρίσης είναι άνευ προηγουμένου. Φτάσανε να κλείνουν μια περιοχή με δημιουργική λογιστική, κάτι που αποκαλύφθηκε με την μεταφορά προγενέστερων κρουσμάτων, για να δικαιολογηθεί η απόφαση εγκλεισμού της περιοχής.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο συγκεκριμένος δήμος είναι μόνιμα σε καραντίνα ( ο μοναδικός στη χώρα) και έχει οδηγηθεί σε πλήρη οικονομική διάλυση. Δεν είναι βέβαια τυχαίο ότι είναι ο κορυφαίος ενεργειακός δήμος της χώρας, ο οποίος αντιστέκεται σθεναρά στην βίαιη απολιγνιτοποίηση που επιθυμούν πολιτικά και οικονομικά κατεστημένα. Εκδίκηση ή εξόντωση;

Ο δήμαρχος Εορδαίας που από την αρχή ξεκαθάρισε πως δεν θα αφήσει η περιοχή να γίνει έρμαιο οικονομικών συμφερόντων, έχει σηκώσει ψηλά την σημαία της αντίστασης και απαιτεί εγγυήσεις για την μετέπειτα αναπτυξιακή πορεία της περιοχής. Αυτό δεν άρεσε στον πρωην αρμόδιο υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, στα κυβερνητικά κλιμάκια   και βέβαια στους ενεργειακούς κολοσσούς της χώρας που αντιμετωπίζουν την Εορδαία σαν πρόβατο επί σφαγή.

Το τοπικό μέσο eordaialive αποκαλύπτει πως ο δήμαρχος Εορδαίας ετοιμάζει καταιγισμό νομικών ενεργειών κατά όσων δυσφήμισαν και δυσφημούν την Εορδαία παίζοντας το βρώμικο παιχνίδι της προπαγάνδας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Παναγιώτης  Πλακεντάς προχωρά σε μηνύσεις κατά του παρουσιαστή Νίκου Ευαγγελάτου και του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, συμφερόντων Βαγγέλη Μαριάκη, που συστηματικά έβαλαν με κακόβουλα ρεπορτάζ κατά της Εορδαίας.

Σύμφωνα με πηγές η δημοτική αρχή είναι αποφασισμένη να στραφεί με ένδικα μέσα, κατά όποιου παίζει βρώμικα παιχνίδια κατά της περιοχής, εκτελώντας συμβόλαια εξόντωσης.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος κ. Λαζαρίδης σε επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο αποκαλύπτει το ακόλουθο διάλογο:

Λαζαρίδης-Δημοσιογράφος: «Δήμαρχε η Εορδαία στοχοποιείται, από ότι βλέπουμε, βρισκόμαστε στην εντατική, βγαίνει σιγά-σιγά και η πρίζα, τι κάνουμε από εδώ και πέρα»;

Δήμαρχος Εορδαίας : «Πρώτον συμμετέχουμε σήμερα και στηρίζουμε την πρωτοβουλία που πήρε ο Εμπορικός Σύλλογος, και νομίζω είναι ξεκάθαρο, είναι ένα μήνυμα που βγήκε χθες από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και από την σημερινή εκδήλωση. Ώστε να στηριχτούν με τον δυνατότερο τρόπο οι επιχειρήσεις οι οποίες έχουν περιέλθει σε τέλμα από την συνεχόμενη μη δραστηριότητα στην οποία βρίσκονται, με την ίδια σπουδή με την οποία η κυβέρνηση κλείνει την περιοχή για λόγους πανδημίας, με την ίδια ευκολία πρέπει να ενισχυθούν οι επιχειρήσεις και με τον καλύτερο τρόπο».

Λαζαρίδης-Δημοσιογράφος: Επειδή ο κόσμος ρωτάει για την δυσφήμηση που είχαμε από Πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι, προτίθεστε να προχωρήσετε σε κάποια μηνυτήρια αναφορά;

Δήμαρχος Εορδαίας: Ήδη έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες από την ημέρα που έγινε αυτό, κάποιες διαδικασίες που θεωρούμε απαραίτητο ότι πρέπει να γίνουν, μόλις υπάρχει κάτι συγκεκριμένο θα υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Πηγή πληρ. eordaialive

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα