ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Η Περιφέρεια Αττικής αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες των επιχειρηματιών λιανικής δημιούργησε μια εύχρηστη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα σε μια προσπάθεια να καλυφθεί ένα μεγάλο κενό στην ψηφιακή πρόσβαση των επιχειρήσεων στους καταναλωτές.
Πρόκειται για ένα σημαντικό και καινοτόμο έργο που στόχο έχει να διασφαλίσει για όλες τις επιχειρήσεις της Αττικής δωρεάν παροχή ψηφιακών καταστημάτων εν μέσω της πανδημίας. Το “agora delivery” αποτελείται από μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά για τους καταναλωτές και μια πλατφόρμα ecommerce για τον έμπορο για ολοκληρωμένη παροχή ηλεκτρονικού καταστήματος άμεσα και εντελώς δωρεάν. Στην εφαρμογή παρέχεται η δυνατότητα για delivery ή και για παραγγελία με click away, με πληρωμή με μετρητά ή με τραπεζικές κάρτες, ενώ οι επιχειρήσεις που εγγράφονται δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος ούτε και προμήθειες επί της παραγγελίας. Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται ταχυμεταφορά, αλλά είναι στα άμεσα σχέδια σε συνεργασία με εταιρείες ταχυμεταφορών, πλατφόρμες διαμεσολάβησης και ενώσεις ταξί.
Εκτός από την εστίαση, η εφαρμογή περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες της λιανικής αλλά και τις υπηρεσίες ανεξάρτητα αν συμπεριλαμβάνονται ή όχι στους πλητόμενους Κ.Α.Δ. Καταστήματα με εποχιακά είδη, φαρμακεία, καθαριστήρια, βιβλιοπωλεία, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη σπιτιού, ανθοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, μίνι μάρκετ, συνεργεία και βουλκανιζατέρ αλλά και όσες επιχειρήσεις χρειάζονται ένα eshop για τη λειτουργία τους, ώστε να παραμείνουν ανοιχτές με τη χρήση της τεχνολογίας.
Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπαίνουν στο https://agora.delivery/ και κάνουν την εγγραφή τους. Η Εφαρμογή για τους καταναλωτές από όπου μπορούν να κάνουν τις αγορές τους είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και android στα παρακάτω link:
Αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένες πάνω από 500 επιχειρήσεις από όλη την Αττική με τις περισσότερες να δραστηριοποιούνται σε επίπεδο γειτονιάς. Σύντομα θα δοθεί η δυνατότητα για αγορές από το διαδίκτυο πέρα από τις εφαρμογές κινητών.
Διαδικασία εγγραφής και πώλησης
Ο έμπορος κάνει την αίτησή του στο site https://agora.delivery, συμπληρώνοντας κάποια στοιχεία για την επιχείρησή του, όπως ΑΦΜ, διεύθυνση και τομέα δραστηριότητας. Στη συνέχεια αποκτά πρόσβαση σε ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης του eshop του με σκοπό να ανεβάσει τα προϊόντα του. Παρέχεται και πρόσβαση σε έτοιμους προϊοντικούς καταλόγους για την δραστηριότητά του (π.χ. καταλόγους βιβλίων για βιβλιοπωλεία). Είναι τόσο απλό που σε μερικά λεπτά μπορεί να έχει το δικό ψηφιακό κανάλι πωλήσεων. Υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη στο 2103234175, ακόμα και υπηρεσίες διαχείρισης του eshop.

Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα