Παλαιοδήμος: Αποχωρώ αν φέρει η δήμαρχος τη δημιουργία ΣΜΑ στην Πεντέλη – OTA VOICE

Με αποχώρηση και διάλυση της συνεργασίας του με την δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, απείλησε ευθέως ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και επικεφαλής της παράταξης Πεντέλη 2020, Άγγελος Παλαιοδήμος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Επικοινωνία 94FM με αφορμή τις χωματουργικές εργασίες που έγιναν σε έκταση στο κοιμητήριο Μελισσίων, όπου σχεδιάζεται η κατασκευή Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ΣΜΑ.

Ο κ. Παλαιοδήμος ανέφερε πως κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, ζητώντας  από τον εισαγγελέα να διερευνήσει «αν συντρέχει περίπτωση τέλεσης ποινικών αδικημάτων, καθώς επίσης και τα πρόσωπα τα οποία τα τέλεσαν, αποκαθιστώντας κατά τον τρόπο αυτό τη νομιμότητα».

Ο κ. Παλαιοδήμος άφησε αιχμές πως δεν είχε καμία ενημέρωση για την νομοθετική πρωτοβουλία,  φωτογραφίζοντας τον πρώην δήμαρχο Μελισσίων και νυν Γενικό Γραμματέα Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο. «Μας φοβίζει ότι ήρθε από ψηλά», είπε χαρακτηριστικά.

Θα καταδικάσει την ποιότητα ζωής της πόλης μας και αν έρθει το θέμα από τη δημοτική αρχή, εμείς θα αποχωρήσουμε, ανέφερε.

Για το θέμα σύσσωμη η αντιπολίτευση έχει καταγγείλει τις ενέργειες της διοίκησης Κεχαγιά, κατηγορώντας της πως είναι υποχείριο του πρώην δημάρχου Μελισσίων, ενώ δεν παρέλειψε να καταλογίσει ευθύνες στον κ. Παλαιοδήμο που με την παρουσία του στηρίζει τα έργα και τις ημέρες Κεχαγιά-Γραφάκου στο δήμο Πεντέλης.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα