Πρώην πεζοναύτης έκανε κουπί από τη Νέα Υόρκη έως την Αγγλία

Ένας πρώην πεζοναύτης κατάφερε να διασχίσει κωπηλατώντας τον Ατλαντικό Ωκεανό. 

Ο Ντέιβ «Ντίντζερ» Μπελ, πρώην πεζοναύτης, κατέπλευσε στο Νιούλιν της Κορνουάλης, το μεσημέρι της Κυριακής, μετά από 119 ημέρες στη θάλασσα. Η ομάδα του πιστεύει πως είναι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που καταφέρνουν να κάνουν κουπί χωρίς καμία υποστήριξη, από την Νέα Υόρκη έως την Ευρώπη.

Κατά την διάρκεια του τετράμηνου ταξιδιού του χτυπήθηκε από καταιγίδες και τον τσίμπησαν μέδουσες ενώ, όπως αποκάλυψε, τα κατάφερε παρότι φοβάται την ανοικτή θάλασσα. Όταν έφτασε στο λιμάνι του Νιούλιν, δεσμεύτηκε αρκετά επηρεασμένος από το μακρύ ταξίδι του πως «δεν πρόκειται να επιχειρήσει ποτέ ξανά κάτι τόσο επικίνδυνο». Γιόρτασε το κατόρθωμά του με ένα πλούσιο σε θερμίδες γεύμα με μακαρόνια, κοτόπουλο και καφέ. Αν και ο αρχικός του προορισμός ήταν το Φάλμαουθ, οι καιρικές συνθήκες με τους δυνατούς ανέμους τον ώθησαν να αλλάξει κατεύθυνση. Οι άνθρωποι που τον βοήθησαν στην οργάνωση του ταξιδιού, είπαν πως οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά αγχωτικές.

Κάνοντας υπερπροσπάθεια, για να φτάσει επιτέλους στην στεριά, έκανε στο τέλος κουπί επί 40 συνεχόμενες ώρες χωρίς διάλειμμα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Φοιτητικός διαγωνισμός «Με το Πάσο σου» από τη l’artigiano!

Τον ιδανικό διαγωνισμό για κάθε φοιτητή πραγματοποιεί η lartigiano προσφέροντας μια δωροεπιταγή 1.000€ σε έναν νέο ώστε να επιπλώσει το φοιτητικό του σπίτι.

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα