Στίβεν Σπίλμπεργκ: Θα σκηνοθετήσει ταινία για τη ζωή του

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ αναλαμβάνει το σενάριο και τη σκηνοθεσία ταινίας που θα εξιστορεί την ζωή στα παιδικά και εφηβικά του χρόνια και την πορεία του στο Χόλυγουντ, όπου έμελλε να γράψει ιστορία.

Πρόκειται για μια ταινία ενηλικίωσης, που θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του ‘50 και ’60 στο Φοίνιξ της Αριζόνα, όπου μεγάλωσε ο Σπίλμπεργκ και θα εξιστορεί τις σχέσεις με τους χωρισμένους γονείς του, αλλά και τις πρώτες απόπειρες ενασχόλησής του με την κινηματογραφική κάμερα.Ο 74χρονος σκηνοθέτης της «Λίστας του Σίντλερ» υπογράφει το σενάριο μαζί με τον πιστό συνεργάτη του Τόνι Κούσνερ («Lincoln», «Μόναχο») και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2021 και η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2022. Είναι η πρώτη φορά που ο Σπίλμπεργκ εμπλέκεται και στην εγγραφή του σεναρίου μετά από τη ταινία «Α.Ι.» το 2001, ενώ θα είναι μόλις η τέταρτη φορά που αναλαμβάνει το σενάριο μιας ταινίας μετά τα «Poltergeist» και «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου».

Ο Σπίλμπεργκ προσπαθεί να βρει το κατάλληλο κάστ ηθοποιών που θα ερμηνεύσουν τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του. Το μόνο σίγουρο όνομα μέχρι στιγμής είναι αυτό της Μισέλ Γουίλιαμς, που λέγεται ότι θα ενσαρκώσει την μητέρα του.

Να θυμίσουμε πως τέλος της χρονιάς φέτος, περιμένουμε την κυκλοφορία του μιούζικαλ «West Side Story», που έκανε ριμέικ ο Σπίλμπεργκ, με πρωταγωνιστές τον Άνσελ Έλγκορτ και την Ρέιτσελ Ζέγκλερ.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το έργο τέχνης της ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το υπέροχο έργο τέχνης που βλέπετε στη φωτογραφία της εμπειρικής και αυτοδίδακτης ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα