ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο Κοινωνικής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης διοργανώνει το 11ο Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Δημογραφική πρόκληση, ο ρόλος των πολύτεκνων οικογενειών και το μέλλον της Ευρώπης» τη Δευτέρα 18/10 από τις 9.00 έως 17.00.
Στο συνέδριο θα παρευρεθούν ο Δήμαρχος κος Σταύρος Τζουλάκης, ο Γενικός Γραμματέας κος Μιχάλης Χρηστάκης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κος Γιατζίδης Παναγιώτης, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κος Γιώργος Ιωακειμίδης και η ψυχολόγος της Κοινωνικής Υπηρεσίας και υπεύθυνη του Γραφείου Υποστήριξης της Οικογένειας, κα Μαρίνα Κωνσταντινίδου.
Κατά τη διεξαγωγή του Συνεδρίου θα γίνει απονομή τιμητικού Διπλώματος στο Δήμαρχο της Νέας Σμύρνης για την ένταξη της πόλης μας στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο των φιλικών προς την οικογένεια πόλεων. Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Νέας Σμύρνης κος Μιχάλης Χρηστάκης θα κάνει εισήγηση παρουσιάζοντας τις βέλτιστες πρακτικές στήριξης της οικογένειας στους ΟΤΑ.
Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δημιούργησε το Γραφείο Υποστήριξης της Οικογένειας (Reference Point for Family- R.P.F / «Family Unity – For U») με σκοπό την ανάπτυξη και υλοποίηση ολικής στρατηγικής προσέγγισης για την οικογένεια. Μέσω αυτού οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα πληροφόρησης για όλες τις δέσμες ενεργειών του Δήμου Νέας Σμύρνης προς τη οικογένεια, με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση τους και την σωστή δικτύωση με όλες τις δημοτικές υπηρεσίες – πρώτα της κοινωνικής πολιτικής και ακολούθως με κάθε άλλη παροχή του Δήμου.
Η οικογένεια του Δήμου Νέας Σμύρνης αγκαλιάζει την οικογένεια.


Πηγή
Author: NS Admin

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα