Τα Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ στην εκπομπή «Όρεξη να χεις» στο STAR Κεντρικής Ελλάδος

Μια ακόμα… νόστιμη, τηλεοπτική συνεργασία συνεχίζεται και το 2021 για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με την εκπομπή «Όρεξη να ΄χεις» που φέρει την υπογραφή του σεφ Βαλάντη Γραβάνη.

Οι γευστικές δημιουργίες του σεφ συνδυάζονται με την αξεπέραστη ποιότητα των Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ και χαρίζουν στο τηλεοπτικό κοινό μοναδικές ιδέες για εύκολες και νόστιμες συνταγές. Την περασμένη περίοδο ο σεφ δημιούργησε μοναδικές συνταγές όπως πένες ριγέ με σολομό και φασκόμηλο, Χρυσή σπαγετίνη με κρέμα παντζαριού και γιαούρτι και άλλες πρωτότυπες συνταγές. Με γνώμονα την παράδοση αλλά και τη σύγχρονη γαστρονομία η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προσφέρει νόστιμα ζυμαρικά τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν σε μια μεγάλη ποικιλία συνταγών.

Η αγάπη και το μεράκι με τα οποία δημιουργούνται τα βραβευμένα για την ποιότητα και την νοστιμιά τους, Ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ, από το 1932 μέχρι και σήμερα, βρίσκουν θερμή ανταπόκριση από όλες τις γενιές, που τα επιλέγουν σταθερά στο καθημερινό τραπέζι.

Λίγα λόγια για τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με σχεδόν 90 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός κι εκτός συνόρων, η ΗΛΙΟΣ διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές σε 30 χώρες και στις 5 ηπείρους. Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ δημιουργώντας υψηλής ποιότητας ζυμαρικά και καινοτόμα προϊόντα έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της και επενδύει συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, και νέους τεχνολογικούς εξοπλισμούς για την κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης και τις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Πολλά από τα προϊόντα της εταιρείας έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς για τη γεύση και την ποιότητα τους ενώ συσκευασίες ΗΛΙΟΣ έχουν επίσης βραβευτεί για το σχεδιασμό τους.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Η l’artigiano κάνει δώρο ένα SONY PS5

Η lartigiano διενεργεί διαγωνισμό στο επίσημο Instagram account της και κάνει δώρο ένα SONY PS5 Digital Edition στους gamers που θέλουν να απογειώσουν την εμπειρία τους.

Ομάδα Best News

Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα