Τοπικά προϊόντα Δήμου Αγιάς: Από την παραγωγή στο ράφι

Έναρξη σεμιναρίων για την Ενότητα 1: Καλλιεργητικές Μέθοδοι, Έλεγχος Ποιότητας και Προώθηση Αγροτικών Προϊόντων

του ΑΞΟΝΑ 2: Σύγχρονες  Μέθοδοι Παραγωγής, Πιστοποίησης, Συσκευασίας και Προώθησης Τοπικών Προϊόντων

στα πλαίσια του προγράμματος κατάρτισης και συμβουλευτικής με θέμα«Τοπικά προϊόντα Δήμου Αγιάς: Από την παραγωγή στο ράφι»


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα