Το Netflix κυκλοφορεί ντοκιμαντέρ για τον διάσημο ζωγράφο Μπομπ Ρος

Ο Μπομπ Ρος ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Η Χαρά της Ζωγραφικής» που προβλήθηκε από το 1983 έως και το 1994 σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη και στην Ελλάδα προβαλλόταν από την ΕΡΤ3 κάθε μεσημέρι.

Ακόμα κι αν δεν υπήρξατε ποτέ μανιώδεις θεατές της εκπομπής του Μπομπ Ρος, σίγουρα κάποιο μεσημέρι ή κάποιο μελαγχολικό απόγευμα θα σας κράτησε συντροφιά η φιγούρα του χαμογελαστού, μειλίχιου ζωγράφου να λέει ότι «πίσω από αυτό το δάσος θα μπορούσε να κρύβεται ένα γελαστό σύννεφο» και να υποδεικνύει πώς να το ζωγραφίσουμε.

H ημίωρη εκπομπή του Μπομπ Ρος  «Η Χαρά της Ζωγραφικής» (The Joy of Painting) κράτησε 24 σεζόν (!) από το 1983 ως το 1994 στην αμερικανική τηλεόραση. Στη χώρα μας την παρακολουθούσαμε μέσα από τις συχνότητες της κρατικής τηλεόρασης, ντουμπλαρισμένη στα ελληνικά με τη φωνή του Αυγερινού Σουλόπουλου.Το ντοκιμαντέρ του Netflix με τον εύγλωττο τίτλο Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal and Greed εξερευνά τη σκοτεινή αλήθεια πίσω από τον μύθο. Στο τρέιλερ δεν υπάρχουν καθόλου πλάνα, παρά μόνο μια εικόνα του Μπομπ Ρος λέγοντας πως «θα θέλαμε να σας δείξουμε το trailer αλλά δε μπορούμε» και αφήνει υπονοούμενα για ένα μεγάλο μυστήριο που κρύβει ο βίος του. Μια ιστορία που τόσα χρόνια ήταν κρυμμένη και τώρα θα αποκαλυφθεί στις 25 Αυγούστου.

Δείτε το τρέιλερ:

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα