«Φυσάει Κόντρα»: Ένα σινεμά αλληλεγγύης για τους πληγέντες της Εύβοιας

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης δημιούργησε ένα θερινό σινεμά στο Πόρτο Μπούφαλο της Νότιας Εύβοιας, ώστε να στηρίξει οικονομικά τους πληγέντες των περιοχών της Βόρειας Εύβοιας.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός θέλησε να δημιουργήσει εκ του μηδενός έναν χώρο θερινού σινεμά προς στήριξη και ένδειξη αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Alpha, «Alpha Παντού», ο Χάρης Τζωρτζάκης «φρόντισε να δημιουργήσει έναν θερινό κινηματογράφο. Τοποθέτησε καρέκλες και μια μικρή οθόνη και με αυτό τον σκοπό φρόντισε να μαζέψει κάποια χρήματα για να δοθούν στη βόρεια Εύβοια. Ο κινηματογράφος βρίσκεται στο Πόρτο Μπούφαλο στη Νότια Εύβοια».Με ανάρτηση στα social media, ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά πως «η Νότια Εύβοια στέλνει αγωνιστικούς χαιρετισμούς στη Βόρεια Εύβοια και χίλια ευρώ». Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε την Κυριακή το βράδυ.

Οι βραδιές στον θερινό αυτόν κινηματογράφο συνεχίζονται και πολλοί κάτοικοι της περιοχής και τουρίστες πήγαν, δίχως να δουν την ταινία, για να πληρώσουν το εισιτήριο και να συνδράμουν όπως μπορούν στη βοήθεια για τους πυρόπληκτους.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα