Φώτης Σεργουλόπουλος: Πώς απάντησε στο γιο του «τι είναι ρατσισμός»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega μίλησε μεταξύ άλλων για όσα συμβαίνουν στο θέατρο αλλά και για το γιο του. 

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν θέλει να συζητάει για όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου ενώ εξομολογήθηκε τι τον ρώτησε ο γιος του.

«Έχω σπουδάσει ηθοποιός. Είμαι μέλος στο σωματείων Ελλήνων ηθοποιών από το 1983. Δεν θέλω να συζητάω για όλα αυτά που συνέβησαν στο θέατρο. Εγώ αγαπώ την αλήθεια, οπότε νομίζω πως όταν λάμπει η αλήθεια είναι για καλό. Πάντα ζούσα ελεύθερα, πάντα ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία αναστολή στο να μιλήσει και να αποκαλυφθεί. Άρεσε όταν έκανα πρωινό με τη Μαρία που δεν είχαμε πρόβλημα να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε, ήταν σαν reality», ανέφερε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Στα παιδιά απαντάς ότι ρωτάνε, δεν χρειάζεται παραπάνω πληροφορία. Απαντάω με αλήθεια και πραγματικότητα. Προχθές ο γιος μου με ρώτησε τι είναι ο ρατσισμός. Του απάντησα ότι ρατσιστής είναι ένας κακός άνθρωπος, ο οποίος δεν αναγνωρίζει την ελευθερία του άλλου. Ο Γιώργος έχει μάθει να αγαπάει τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκείας ή χρώματος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, πήγαν καλά τα πράγματα μέχρι τώρα. Είχα μια ζωή γεμάτη, έγινα πατέρας».

Τέλος, ο Φώτης Σεργουλόπουλος είπε: «Οι Έλληνες πρέπει να αποβάλλουν το αίσθημα κατωτερότητας που μπορεί να έχουν ότι η Ευρώπη τα κάνει καλύτερα. Οι Έλληνες έχουμε τη δική μας δύναμη. Πιστεύω ότι πάντα αγαπούσαμε τους ανθρώπους. Μου αρέσει αυτό που κάνω στο Youtube, θα μπορούσα να το κάνω και στην τηλεόραση. Δεν πέρασα δύσκολα στην τηλεόραση. Περνάς δύσκολα αν πιστεύεις πως η θέση που έχεις είναι σημαντική για την προσωπικότητά σου, αν το έχεις λίγο γραμμένο είναι όλα καλά».

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το έργο τέχνης της ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το υπέροχο έργο τέχνης που βλέπετε στη φωτογραφία της εμπειρικής και αυτοδίδακτης ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα