Χορευτές μπαλέτου φωτογραφίζονται με αδέσποτα ζωάκια προς υιοθεσία

Στο πρότζεκτ με τίτλο «The Muttcracker», χορευτές μπαλέτου του Σαιντ Λούις φωτογραφίζονται με αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια που βρίσκονται σε καταφύγιο ζώων και περιμένουν να υιοθετηθούν. 

Οι ίδιοι οι χορευτές μιλώντας για την συμμετοχή τους στο πρότζεκτ, αναφέρουν: «Tο καταφύγιο είναι αφοσιωμένο στη διάσωση όλων των αδέσποτων ζώων,  ανεξάρτητα από την κατάσταση ή το ιστορικό τους. Κάποια αδέσποτα έχουν βιώσει άθλιες καταστάσεις, όπως κακοποίηση, υποσιτισμό ακόμη και πυροβολισμό. Εμείς είμαστε 100% ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε τα ζώα να βρουν ένα σπίτι!».Η ιδέα ξεκίνησε όταν ένα ζευγάρι φωτογράφων, η Kelly Pratt και ο Ian Kreidich ανέλαβαν την φωτογράφιση χορευτών και σκύλων σε ένα άλλο πρότζεκτ με τίτλο «Dancers & Dogs», το 2017. Τότε κανείς τους δεν περίμενε την επιτυχία που θα ακολουθούσε, καθώς πλέον μετρούν περισσότερους από 110 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, ένα βιβλίο και το πρότζεκτ «Muttcracker».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα