Αξιολόγηση Κοινωνικών Δομών που χρηματοδοτούνται από το ΕΠ ΠΚΜ 2014-2020 – Ερωτηματολόγια Ωφελούμενων

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΕΔΙΟΥ ΣΕ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Η παρούσα έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της αξιολόγησης των Κοινωνικών Δομών που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  2014-2020.

Σκοπός της αξιολόγησης είναι η συλλογή πληροφοριών, στοιχείων και εκτιμήσεων σχετικά με μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με τη λειτουργία των Κέντρων Κοινότητας, των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών (παντοπωλεία, φαρμακεία, συσσίτια), των Δομών Αστέγων, των Κέντρων Ημερήσια Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΔΗΦ) και των Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας φροντίδας για άτομα με Αναπηρία (ΚΔΗΦ).

Παράλληλα, η αξιολόγηση στοχεύει στην καταγραφή προτάσεων και υποδείξεων που θα συμβάλλουν στη βελτίωση του σχεδιασμού και του τρόπου υλοποίησης των παρεμβάσεων στο μέλλον.

Το παρόν ερωτηματολόγιο συμπληρώνεται από τον/την ωφελούμενο/η της Δομής.

Στην περίπτωση που ο/η ωφελούμενος/η, δυσκολεύεται ή αδυνατεί να συμπληρώσει μόνος/η το ερωτηματολόγιο, δύναται να βοηθηθεί από άλλο πρόσωπο, το οποίο θα επιλέξει ο/η ίδιος/α.

Ειδικά για ωφελούμενους των Παραρτημάτων Ρομά και των ΚΕΜ που δυσκολεύονται ή αδυνατούν να συμπληρώσουν μόνοι τους το ερωτηματολόγιο είναι δυνατή η οργάνωση ομάδων συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων, με την παρουσία και υποστήριξη του Διαμεσολαβητή Ρομά /Διαπολιτισμικό Μεσολαβητή.


Πηγή
Author: Χαράλαμπος Σαπάτρας

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα