Δωρεάν Rapid Test σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες – Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, δίνει από τη Δευτέρα 10/5/2021, τη δυνατότητα στα μέλη του για διενέργεια δωρεάν rapid test, μία δράση που αναμένεται να συμβάλει στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, καθώς θα περιορίσει τη μετάδοση του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών οργάνωσαν και λειτουργούν στον Κεντρικό, Νότιο, Δυτικό και Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, ειδικό χώρο για την λήψη Αντιγονικών test (Rapid test) στο πλαίσιο της επιδημιολογικής έρευνας και της συνεργασίας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Η διαδικασία είναι απλή, καθένας από τους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλει να κάνει rapid test, μπαίνει στη σελίδα του www.eea.gr όπου υπάρχει ειδική πλατφόρμα στην οποία δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα τέσσερα σημεία της Αττικής όπου θα υπάρχουν οι κινητές μονάδες ελέγχου.

Σε αυτές, θα παρευρίσκονται ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο της επιδημιολογικής έρευνας, ενώ τις γραμματείες στα τέσσερα σημεία της Αττικής θα ενισχύσουν και εργαζόμενοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Παράλληλα, διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στο rapid test γίνεται αμέσως και το μοριακό για την επιβεβαίωση.

Η ενημέρωση όλων των επιχειρήσεων για την δράση θα συμβάλει σημαντικά τόσο στη μείωση των κρουσμάτων, όσο και στο να παραμείνει ανοιχτή η αγορά που αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο όλης αυτή της ενέργειας.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στα κάτωθι τηλέφωνα:

  • Γιώργος Χιονίδης: 210 3380242
  • Ηρώ Γαλάτη: 210 3380206
  • Ειρήνη Ντελή: 210 3380203

Oι διευθύνσεις των Αντιπεριφερειών όπου θα πραγματοποιηθούν οι δειγματοληψίες με rapid test ανίχνευσης κορωνοϊού είναι οι ακόλουθες:

  • Κεντρικός Τομέας: Δ/ση Μεταφορών, Μεσογείων 156, Χολαργός, κτίριο 1, Ισόγειο
  • Βόρειος Τομέας: Λ. Κηφισίας 20 και Γκύζη, Μαρούσι, είσοδος από Γκύζη, 5ος Όροφος
  • Νότιος Τομέας: κτίριο 210 Α, Πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, Παραλία Μοσχάτου – Καλλιθέας εντός της Μαρίνας Δέλτα στον Φαληρικό Όρμο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών
  • Δυτικός Τομέας: Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι


Πηγή
Author: Ευάγγελος Ρίζος

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα