Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια στη διεθνή έκθεση ​τροφίμων και ποτών Sial στο Παρίσι

Με  δεκαέξι  επιχειρήσεις από τη Λάρισα και  τη Μαγνησία συμμετέχει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια στη διεθνή έκθεση  SIAL  που διοργανώνεται από 15 έως 19 Οκτωβρίου 2022 στο εκθεσιακό πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι. Με πενήντα και πλέον χρόνια εμπειρίας, η SIAL αποτελεί θεσμό στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών.  Πρόκειται για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο των τροφίμων, που αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο και φέρνει σε  επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο, εκ των οποίων το 70% επισκέπτεται την έκθεση προς ανεύρεση νέων προϊόντων και προμηθευτών.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και τα Επιμελητήρια, συνεπείς στις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις που ενισχύουν την εξωστρέφεια,  συμμετέχουν  στη διοργάνωση δίνοντας τη δυνατότητα σε δυναμικές επιχειρήσεις της περιοχής να παρουσιάσουν τα ποιοτικά τους προϊόντα σε χιλιάδες επισκέπτες.

Οι επιχειρήσεις του νομού Λάρισας που θα φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας είναι: Ιπποκρατικά Βασικά Αγαθά, με αρωματικά – φαρμακευτικά φυτά και έδρα το Νέο Περιβόλι, Αποσταγματοποιείο -ποτοποιείο Νικόλαος Κατσάρος με έδρα τον Τύρναβο, Κονσερβοποιία Ελβάκ στη Φαλάνη, Ζυθοποιία Πηνειού και η επιχείρηση Eurofood Markinos -Μεταποίηση, Συσκευασία, εμπόριο ελιάς με έδρα τον Πλατύκαμπο.

Από το νομό Μαγνησίας  συμμετέχουν οι επιχειρήσεις: Downvillage- παραγωγή, τυποποίηση, εμπόριο εδώδιμων προϊόντων με μαύρο σκόρδο, Αναγνώστου -Καλογιάννη με αντικείμενο την παρασκευή και εμπορία προϊόντων τόνου και έδρα την Αλόννησο, Γκοφρετοποιία Quartet, Γαλακτομικά Θεσσαλίας -Κτηνοτροφικά, οικοτεχνία, γαλακτοκομικά, επιχειρήσεις Αντωνίου Άγιος Γεώργιος Φερών, Εμπορία

προϊόντων αμυγδάλου, κελυφωτού φιστικιού και συναφών ξηρών καρπών Κ. Μακανίκας, Κρόκιο Αλμυρού, Ευσταθία Παπαρίζου φυστίκι με κέλυφος και ψύχα, Νικόλαος Γκόμας- τυποποίηση εμπόριο εξαγωγές ελαιολάδου, Αφοί Γεωργούλα- παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων με γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, πετιμέζι, μηλόξυδο από την Πορταριά, Λυχνάρας- Βεργίνα εμπόριο τυποποίηση και εξαγωγές ελαίων και ελαιολάδου από το Μαλάκι Βόλου, Αικατερίνη Φώτου εμπόριο και παραγωγή αλειμμάτων ξηρών καρπών από το Σέσκλο, Βηλάρας Χριστόδουλος, επεξεργασία αφεψημάτων, βοτάνων από τον Αλμυρό.


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα